У початок

Chipo відкрила першу АЗС на Тернопільщині

Запрацювала нова автозаправна станція мережі АЗС Chipo у Бережанах Тернопільської області. Про це повідомляється на сторінці компанії у Facebook.

«Розпочала свою роботу ще одна станція мережі АЗС Chipo – у місті Бережанах. Це перша АЗС у Тернопільській області й крок у напрямку рівномірного географічного покриття мережі», – йдеться у повідомленні.

Її розташовано за адресою: м.Бережани, вул.Тернопільська, 19-д.

Як зазначають у компанії, на новій АЗС представлені такі види пального: бензин А-95, дизельне пальне, СПБТ.

«Для клієнтів працює програма лояльності зі знижками на бензин і дизель від 1 грн/літр до 1,5 грн/літр й на газ – від 30 коп./л до 80 коп./л. А також діє ТІР-акція, що передбачає більшу знижку на дизельне пальне для водіїв, які заправляються в обсягах від 100 л одним чеком», – пояснюють у прес-службі Chipo.

На локації вже пропонується фірмова кава й вітамінні чаї, а також планується широкий асортимент перекусу, додають у компанії.

Як повідомляв раніше enkorr, мережа АЗС Chipo оновила свою автозаправну станцію у місті Береговому на Закарпатті, а також відкрила нову АЗС на Вінниччині.

Довідка enkorr

Мережу Chipo засновано 2015 року, вона налічує 70 АЗК. Автозаправні станції компанії представлені у Київській, Вінницькій, Львівській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Черкаській, Волинській, Кіровоградській, Рівненській і Закарпатській областях.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти