У початок

«БРСМ» шукає орендарів на ГНС у Переяславі

Також є російською мовою

Компанія «БРСМ-Нафта» пропонує стороннім компаніям послуги зберігання скрапленого газу на Переяславській ГНС. Про це enkorr повідомили учасники ринку.

Як відомо, раніше компанія використовувала ГНС винятково для зберігання власного ресурсу під реалізацію через свою роздрібну мережу.

Трейдери відзначають, що менеджери «БРСМ» поки вивчають попит у регіоні, не оголошуючи конкретного розміру тарифів та обсягу доступних потужностей.

ГНС у с. Переяславське (Переяслав-Хмельницький район Київської області) є єдиним сховищем газу «БРСМ». Ємнісний парк сховища становить 8000 м куб.. За даними enkorr, у 2020 р. станція перевалила близько 130 тис. т СВГ.

Як повідомляв enkorr, на початку січня «БРСМ» прийняла технічний газ на ст. «Вовчанськ», де компанія закінчує роботи із запуску ГНС обсягом зберігання 8000 м куб.. Очевидно, рішення про надання послуг зі зберігання стороннім компаніям на Переяславській ГНС пов'язано із реорганізацією логістики постачання роздрібної мережі.

Нагадаємо, що в січні 2020 р. в с. Переяславське розпочала роботу ще одна ГНС LPG Progress із резервуарним парком 4000 м куб.. Станцію спочатку будували під надання послуг зберігання стороннім компаніям, проте з недавнього часу її власник також почав невелику трейдингову діяльність. У 2020 р. послугами зберігання станції користувалося понад 20 операторів ринку.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти