У початок

BP відкрила найбільший зарядний центр для електромобілів у Великобританії

BP Pulse, The EV Network (EVN) і NEC Group запустили найбільший у Великій Британії центр зарядки громадських електромобілів (EV) на кампусі NEC у Вест-Мідлендсі. Цей Gigahub має 180 зарядних точок, 30 з яких мають зарядну потужність 300 кВт, а ще 150 точок забезпечують зарядку 7 кВт.

Новий хаб допоможе обслуговувати сім мільйонів відвідувачів, які щорічно залучаються до кампусу, а також широкий спектр інших учасників дорожнього руху, які складають середньорічну кількість відвідувачів у цьому районі в 60 мільйонів.

Усі водії матимуть доступ до нового Starbucks Coffee drive-thru, який поєднує швидку зарядку й зручність для надання послуг, які потрібні водіям електромобілів, поки вони чекають.

«Перехід до електромобілів розвивається швидкими темпами, тому BP Pulse зосереджена на прискоренні розвитку інфраструктури електромобілів Великобританії, забезпеченні правильних швидкостей заряджання в правильних місцях та інвестуванні до 1 млрд фунтів стерлінгів для цього», – сказав Акіра Кіртон, віце-президент BP Pulse UK.

BP Pulse працює над створенням комплексної мережі зарядних станцій для електромобілів по всій країні й планує розгорнути сотні вузлів до 2030 року. Їх буде розташовано в містах, на магістральних дорогах і автомагістралях, а також у таких місцях, як ресторани, торгові центри і готелі.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти