У початок

Благодійність: WOG допомагає забезпечувати лікарні генераторами

Стартував спільний проєкт мережі АЗК WOG із Міністерством охорони здоров’я із забезпечення лікарень генераторами, перший із них встановлено у міській лікарні № 3 міста Кривого Рога. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.   

«МОЗ спільно з мережею АЗК WOG запустили проєкт «Генератори світла». Його мета – забезпечення лікарень додатковими генераторами, щоб українські медики навіть в умовах віялових чи аварійних відключень електроенергії могли безперебійно надавати допомогу й рятувати життя», – йдеться у повідомленні. 

Як зазначають у мережі, WOG уже закупила перший дизельний генератор IDEA IDJ75D, який встановила в криворізькій міській лікарні №3. Його загальна потужність 75 кВа, що дає змогу забезпечити роботу всієї чотириповерхової будівлі стаціонарного відділення лікарні: приймальний покій, терапевтичне, неврологічне, ендокринологічне відділення, хірургію й операційний блок.  

У межах проєкту WOG бере на себе енергоаудит, закупівлю, логістику і встановлення генераторів «під ключ». Фінансування відбуватиметься коштом компанії. Перелік пріоритетних лікарень для забезпечення генераторами визначатиме МОЗ.

«З перших днів війни WOG підтримує й ініціює власні проєкти, що рятують життя. Йдеться про системну роботу із забезпечення волонтерів пальним, лікарень – ліками, необхідними для порятунку поранених, обладнанням для операційних, а ще чимало інших кроків, які компанія здійснює на регулярній основі», – розповідає директор з маркетингу мережі АЗК WOG Геннадій Карлінський, зазначаючи, що забезпечення лікарень додатковими генераторами в межах проєкту «Генератори світла» – це органічне продовження напряму, який WOG розвиває восьмий місяць поспіль.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти