У початок

Благодійність: Socar долучилась до відбудови Ірпеня

Згідно з домовленостями з мером міста Ірпеня, у рамках проєкту «Socar. Україна. Разом», компанія Socar Energy Ukraine взяла участь у відновленні Ірпінської школи №12 імені Заріфи Алієвої. Про це йдеться в повідомлені прес-служби компанії.

Крім того, як зазначається у повідомлені, буде проведено низку робіт із благоустрою парку Дружби імені Заріфи Алієвої.

«Socar пропонує руку допомоги місту Ірпеню. Ми профінансуємо ремонт школи № 12 й водопостачання парку імені Заріфи Алієвої», — зазначив Ігор Орлов, директор мережі АЗС Socar.

Зі слів голови м. Ірпінь Олександра Маркушина, багато будинків, шкіл і дитячих садочків потребують реконструкції. Для цього потрібен великий ресурс і допомога.

«Ірпінь закликає всі підприємства в різних напрямах бізнесу долучитися до відновлення нашого прекрасного міста. Ми пропонуємо вам, щоб ім’я ваших підприємств на все життя було викарбовано в історії нашого Ірпеня», —  підкреслив голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк.

Довідка enkorr

Представництво Socar було відкрито в Україні 2008 р.. У 2009 р. компанія придбала близько 20 АЗС мережі «Тала-Нафта» в Одеській і Миколаївській областях, а також велику нафтобазу «Світанок» на Одещині. А в 2010–2011 роках узяла під контроль заправні мережі ONIO (чотири АЗС у Києві й області) і GFC (Львівська область).

У серпні 2012 р. Socar отримала дозвіл АМКУ на придбання 26 АЗС та однієї нафтобази групи «Калина». Мережа оперує 57 АЗС в Україні, зокрема двома нафтоналивними бункерувальниками, «Баку-1» у Києві й «Гянджа» в Одесі. З кінця 2016 р. компанія займається в Україні також торгівлею природним газом.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти