У початок

Благодійність: ОККО зібрала 94 тонни речей для вимушених переселенців

За перше півріччя 2022 року на АЗК мережі ОККО клієнтами й співробітниками зібрано майже 94 тонни вживаних речей. Одяг, взуття і постільну білизну було передано на потреби переселенців і мешканцям міст, постраждалим під час бойових дій, ідеться у повідомлені прес-служби мережі.

Допомогу отримали вже 200 сімей у Бородянці, Броварах та інших містах Київщини. Також передачу речей організовано в центрі біженців у Дніпрі й Дніпропетровській області. У Львові зібрані речі з контейнерів отримували за особистим зверненням внутрішньо переміщені особи, малозабезпечені сім’ї і безпритульні. Благодійні фонди – партнери ОККО у цьому проєкті  – «Емаус-Оселя» і «Добрий самарянин», як і раніше, взяли на себе сортування й передачу зібраних речей тим, хто їх потребує. 

«Пам’ятаємо – будь-яка допомога зараз важлива. Ми не можемо залишатись осторонь від проблем тих людей, хто був змушений залишити свої домівки й починати життя наново. Дякуємо всім, хто долучається до благодійності й передає придатні речі тим, хто цього потребує»,  каже керівник департаменту корпоративних комунікацій ОККО Ярослава Полякова.

Наразі в мережі ОККО продовжують діяти 26 контейнерів – по 9 у Львові й Києві, 3 контейнери встановлено в Дніпрі, по два – в Одесі й Запоріжжі та один – у Харкові. Всі адреси АЗК, де є такі контейнери, можна подивитись тут. Кожен охочий може запакувати, принести й залишити тут чисті речі: одяг, взуття, постільну білизну.

Це не перший і не єдиний соціальний проєкт компанії, який діє на сьогодні. Лише за період лютий-травень загальний обсяг допомоги, наданої за сприяння компанії на потреби оборони й підтримки потерпілих від війни, склав уже понад 50 млн грн.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти