У початок

АРМА шукає управителя для майна «Прикарпатзахідтрансу»

 Національне агентство оголосило конкурсний відбір управителя для частини майна ТОВ «Прикарпатзахідтранс», яке додатково передано в управління АРМА ухвалою слідчого судді Вищого антикорупційного суду, йдеться у повідомленні АРМА.

На конкурс із пошуку управителя виставлене майно, що перебуває у володінні ТОВ «Прикарпатзахідтранс», а саме об’єкти рухомого і нерухомого майна, будівлі, споруди, технологічні об’єкти та лінійні ділянки, які безпосередньо задіяні у забезпеченні виробничої діяльності технологічного комплексу розташованої на території України частини магістрального нафтопродуктопроводу «Самара – Західний напрямок».

Прийом документів триває до 16:00 10 липня 2023 року. З умовами конкурсу й вимогами до потенційних управителів можна ознайомитися на сайті агентства.

Як зазначили в АРМА, 2021 року було обрало управителем для арештованої частини нафтопродуктопроводу «Самара – Західний напрямок» АТ «Укртранснафта».

Управитель арештованим нафтопродуктопроводом «Самара – Західний напрямок» перерахував до Державного бюджету понад 10 млн грн чистих надходжень від управління активом. Зазначені надходження не враховують сплачених управителем податків і витрат на обслуговування й експлуатацію арештованого майна.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти