У початок

Аналітики очікують зростання комерційних запасів нафти у США

Комерційні запаси нафти у сховищах США на звітному тижні, ймовірно, зросли порівняно з показником попереднього тижня. Такий прогноз озвучили аналітики і трейдери, опитані Wall Street Journal.

Як у середньому вважають 11 аналітиків і трейдерів, запаси нафти у сховищах США з 9 по 15 липня збільшились на 600 тис. барелів. Четверо аналітиків припускають скорочення запасів, а семеро очікують зростання. Оцінки варіюються від -2,3 млн барелів до +3,7 млн ​​барелів.

Публікація щотижневого звіту очікується о 14.30 за Грінвічем у середу.

Запаси бензину, як у середньому очікують опитані аналітики, ймовірно, збільшилися на 200 тис. барелів порівняно з попереднім тижнем. Оцінки варіюються від -2,1 млн барелів до +4,8 млн барелів.

Запаси дистилятів, включаючи пічне й дизельне паливо, як у середньому припускають аналітики, на звітному тижні зросли на 1,2 млн барелів. Оцінки варіюються від -800 тис. барелів до +2,8 млн барелів.

Завантаженість нафтопереробних потужностей у США на звітному тижні, як імовірно повідомить EIA, підвищилася на 0,2 процентного пункту до 95,1%. Прогнози варіюються від -0,5 процентного пункту до +0,8 процентного пункту.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти