У початок

Американський Freeport LNG не працюватиме до кінця лютого — Reuters

Очікується, що припинення роботи СПГ-заводу Freeport LNG у Техасі триватиме до кінця лютого в очікуванні дозволу регулятора. Про це в середу повідомили в Reuters три джерела.

«Поки не було зроблено офіційних заяв, але ніхто не очікує відновлення постачань СПГ як мінімум раніше кінця лютого», — зазначило одне з джерел.

З його слів, тепер ніхто не очікує на поновлення роботи СПГ-терміналу Freeport у другій половині січня.

Зі слів представника Freeport, компанія, як і раніше, має намір відновити роботу терміналу в другій половині цього місяця і очікує на дозвіл регуляторів.

Федеральна комісія з регулювання енергетичного сектора (FERC) й Управління з безпеки трубопроводів і небезпечних матеріалів (PHMSA) США ще не дали дозволу на відновлення роботи СПГ-терміналу Freeport.

Багато аналітиків прогнозують, що робота цього СПГ-терміналу відновиться не раніше першого або другого кварталу, оскільки компанія Freeport має зробити велику роботу, щоб задовольнити вимоги регуляторів.

Нагадаємо, пожежа на заводі сталася 8 червня. Внаслідок надлишкового тиску на трубопроводі скрапленого природного газу від резервуара до морського терміналу відвантаження стався витік СПГ і його займання.

Потужність Freeport LNG складає 15 млн тонн СПГ на рік.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти