В начало

В озеро на столичній Оболоні невідомі знову злили нафтопродукти

У водойму на масиві Оболонь у Києві знову зафіксовано скид нафтопродуктів. Про це повідомляється на Офіційному порталі Києва.

«Вночі, 16 березня, на озері Богатирському в Оболонському районі  зафіксували скид нафтопродуктів. Відповідне повідомлення отримали фахівці КП «Плесо» від представників Головного управління Національної поліції у місті Києві», – йдеться на сайті КМДА.

Як зазначається із посиланням на КП «Плесо», на місце одразу прибули інспектори й працівники лабораторії підприємства, щоб встановити факт скиду, визначити його обсяги та характеристики.

Наразі фахівці КП «Плесо» ліквідовують забруднення на озері Богатирському.

Щоб не допустити подальшого поширення нафтопродуктів, фахівці КП «Плесо» встановили загорожу бонів і застосували сорбент «Еколан-М» – спеціальний засіб, призначений для очищення ґрунтів і природних водойм від нафтопродуктів. Наразі працівники поступово збільшують обсяг використовуваного сорбенту. Стан озера продовжують моніторити.

Факт забруднення озера Богатирського, йдеться у повідомленні влади міста, розслідують правоохоронні органи, тривають заходи зі збору усієї необхідної інформації.

Як повідомляв enkorr раніше, у лютому на столичній Оболоні невідомі вже зливали нафтопродукти в озеро Кирилівське. За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти