В начало

«Укрнафта» шукає партнерів для спільної розробки родовищ

ПАТ «Укрнафта» продовжило терміни пошуку партнерів для спільної розробки нафтових і газових родовищ до 10 вересня 2024 року. Про це enkorr повідомили у прес-службі компанії.

Як зазначили в «Укрнафті», наразі проходить процес фіналізації умов співпраці з компаніями, що подали найкращі пропозиції, підготовки до подання спільних заявок на Міжвідомчу комісію з організації укладення й виконання угод про розподіл продукції і наступного затвердження остаточних умов угод про розподіл продукції Кабінетом міністрів України.

«Проте зважаючи на інтерес інвесторів, що не змогли взяти участь у першому відборі, й наявність родовищ, що мають потенціал для спільної розробки, товариством було прийнято рішення продовжити термін подання заявок для частини родовищ на 3 місяці — до 10 вересня 2024 року», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 11 березня 2024 року, згідно з попередньо оголошеним графіком, завершився процес приймання заявок від потенційних партнерів для спільної розробки 21 родовища.

Як повідомляв enkorr раніше, «Укрнафта» пропонує 21 родовище в спільну розробку і запрошує інвестиційні й видобувні компанії до співпраці. Йдеться про 10 родовищ на заході й 11 на сході України.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти