В начало

УГВ закупить 10 нових верстатів для капітального ремонту свердловин

АТ «Укргазвидобування» оголосило про початок процедури закупівлі нових верстатів для капітального ремонту свердловин у межах угод, укладених 2020 року між групою «Нафтогаз», Міністерством фінансів України і Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР). Про це йдеться у повідомленні прес-служби підприємства.

Тендер передбачає придбання 5-ти верстатів вантажопідйомністю 125 т і ще 5-ти верстатів вантажопідйомністю 180 т для проведення робіт на глибинах понад 5 км.

«2020 року «Укргазвидобування» (УГВ) придбало 5 нових верстатів, завдяки яким ми відновлюємо десятки свердловин на рік. Та для нарощення видобутку нам необхідно більше власної техніки. Під час повномасштабної війни, коли багато підрядників відмовилися надавати свої послуги в Україні, ця потреба ще більш актуалізувалася. Нові верстати дадуть змогу збільшити кількість операцій на свердловинах, насамперед на виснажених родовищах. Завдяки їх покращеним характеристикам працівники нашого сервісного підрозділу зможуть виконувати потрібні операції на значних глибинах і там, де є складні геологічні умови. А це означає підвищення ефективності вилучення залишкових запасів газу», – повідомив Олег Толмачев, т.в.о. генерального директора УГВ.

Оголошення про закупівлю компанія опублікувала 9-го січня на платформі електронних закупівель ECEPP – офіційному тендерному майданчику ЄБРР.

Процедура закупівлі відбувається відповідно до принципів і правил закупівель ЄБРР. Тендерні пропозиції приймаються на платформі ЕСЕРР у термін до 14:00 (за лондонським часом) 10 березня 2023 року.

Як повідомлялося, укладена 2020 року кредитна угода передбачає виділення ЄБРР коштів обсягом 51,85 млн євро на оновлення парку верстатів для капітального ремонту свердловин АТ «Укргазвидобування», а також для впровадження енергоефективної технології на одному з промислів компанії.

Кредит надається двома траншами – по 36,4 млн євро і 15,45 млн євро. Термін погашення першого траншу складає 9 років, другого – 15 років. Відсоткова ставка плаваюча – шестимісячний EURIBOR +1% річних.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти