В начало

У Латвію прибула партія дизпального з США

Минулого тижня в Латвію прибула нова партія дизельного пального з США обсягом 40 тис. тонн. Як свідчать дані Консалтингової групи «А-95», 20 серпня судно Sea Caelum, яке було завантажено на терміналі Marathon Garyville Refinery, прибуло в Ригу 10 вересня.

Це вже третій вантаж, який Латвія отримала з США цього року. Попередня партія дизпального обсягом 33 тис. тонн, відвантажена також із заводу Marathon у Геривілі, надходила на ризький термінал у середині червня. Основну частку цього вантажу було продано на український ринок. За даними Консалтингової групи «А-95», протягом літніх місяців латвійські компанії відвантажили в Україну 19,3 тис. тонн дизельного пального, яке мало американський сертифікат походження.

Нагадаємо, минулого місяця в польські порти надійшло 173 тис. дизельного пального з американських заводів. Ще одна партія обсягом 37 тис. тонн, відвантажена з Marathon Valero Refinery, прибула 1 вересня на паливний термінал у Гдині. Компанія Unimot повідомила enkorr, що є власником ресурсу.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти