В начало

У Києві повідомили про підозру чоловікам, які побили працівника KLO

Оголошено підозру двом молодикам, які вчинили зухвалий напад на працівника АЗС у Подільському районі столиці. Про це повідомляє поліція Києва на своїй сторінці у Facebook.

Як зазначають правоохоронці, злочин скоїли двоє зловмисників, віком 21 і 24 роки, які вирішили у нічний час купити у магазині на АЗС алкоголь.

Нагадаємо, подія відбулась минулими вихідними у Подільському районі столиці, про що enkorr повідомляв раніше.

Згідно із повідомленням, близько другої години ночі у магазин АЗС прийшли двоє молодиків, які почали вимагати у працівниці продати їм алкоголь. Жінка їм відмовила, на що останні вчинили конфлікт й вийшли на вулицю, де побачили іншого працівника, 45-річного чоловіка.

Фігуранти напали на потерпілого, почали бити його ногами і вдарили металевою палицею, від чого останній втратив рівновагу й упав на землю. Під час падіння з кишені автозаправника випав його мобільний телефон, який зловмисники розбили ногою й кинули в потерпілого. Внаслідок побиття чоловік отримав закриту черепно-мозкову травму й струс головного мозку.

«Поліцейські оперативно розшукали нападників й доставили їх до управління поліції. Порушниками виявились двоє місцевих жителів», – повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Слідчі за процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури повідомили фігурантам про підозри у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 ККУ – порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю, вчиненому групою осіб із застосуванням предмета, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень.

За скоєне чоловікам загрожує до семи років позбавлення волі. 

Як писав enkorr,  до 8 років за ґратами засуджено прикарпатця, який вчинив розбійний напад на АЗС в Івано-Франківській області.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти