В начало

TotalEnergies створить 166 пунктів швидкої зарядки в Німеччині

Компанія TotalEnergies Germany отримала контракт на встановлення 166 точок зарядки високої потужності (HPC) для електромобілів (EV) на некерованих місцях відпочинку вздовж автострад, повідомляє PetrolPlaza.

У рамках федерального урядового тендеру Autobahn GmbH ці зарядні пункти буде розміщено на зарядних вузлах, які буде встановлено у 33 місцях на сході й півдні Німеччини. Ці місця будуть забезпечуватися винятково відновлюваною електроенергією.

Ця остання угода сприяє досягненню мети TotalEnergies щодо експлуатації понад 1000 потужних зарядних центрів по всій Європі до 2028 року.

«Це чудова можливість для нас розширити нашу мережу найсучасніших центрів HPC. Лише завдяки загальнонаціональній надійній інфраструктурі зарядних пристроїв ми можемо стабільно прискорити розширення електричної мобільності в Німеччині», – сказав Ян Петерсен, керуючий директор TotalEnergies Charging Solutions Deutschland GmbH.

HPC — це технологія, яку можна використовувати для заряджання сумісних електромобілів потужністю від 150 кВт до 300 кВт. Залежно від типу автомобіля ця потужність може відновити запас ходу до 100 км за 10 хвилин і зарядити акумулятор до 80% приблизно за 30 хвилин.

Цей загальнонаціональний тендер, ініційований Федеральним міністерством цифрових технологій і транспорту, передбачає будівництво майже 1000 станцій швидкої зарядки на 200 некерованих місцях відпочинку.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти