В начало

Техаський НПЗ TotalEnergies працює з мінімальним завантаженням

Нафтопереробний завод (НПЗ) TotalEnergies із продуктивністю 238 тис. барелів на день (б/д) у Порт-Артурі (штат Техас) працює з мінімальним обсягом виробництва, оскільки станом на 21 лютого він стикається з численними порушеннями, повідомили джерела, знайомі з роботою заводу.

НПЗ намагався завершити перезапуск після відключення електроенергії на підприємстві 16 січня після того, як температура впала нижче від 20 градусів за Фаренгейтом (-7 градусів за Цельсієм).

Компанія 21 лютого повідомила про численні збої в роботі нагрівачів установок ACU-1 і 40 тис. б/д ACU-2, а також установок вакуумної дистиляції 51 тис. і 60 тис. б/д, а також DCU 60 тис. б/д. Згідно з заявою TCEQ, через несправність 21 лютого постраждали дві коксівні установки.

CDU розщеплюють сиру нафту на сировину для всіх решти установок, тоді як VDU додатково очищають брудну залишкову сиру нафту з CDU на сировину для інших установок.

Установка для коксування завершує переробку сирої нафти шляхом перетворення залишкової сирої нафти з VDU на сировину для моторного палива або нафтовий кокс.

Згідно з повідомленнями джерел, також працювала установка каталітичного крекінгу-2 на НПЗ потужністю 76 тис. б/д.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти