В начало

Поліція обшукує мерію Чернігова через незаконне виділення землі під АЗС

Поліція проводить слідчі дії у міській раді Чернігова у справі щодо незаконного виділення земельної ділянки під будівництво АЗС, йдеться у повідомленні прес-служби поліції області.

«Оперативники управління стратегічних розслідувань у Чернігівській області й слідчі Чернігівського райуправління поліції викрили факт незаконного відчуження землі територіальної громади міста, чим громаді було завдано збитків у значних розмірах»,— йдеться у повідомленні.

Як зазначається, посадові особи без проведення аукціону, як те передбачає закон, надали товариству безоплатне право забудови (суперфіцію) земельної ділянки комунальної власності.

На цій земельній ділянці надалі збудували АЗС.

За фактом зловживання посадовими особами своїм службовим становищем було відкрито кримінальне провадження (ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України).

Наразі в рамках зазначеного кримінального провадження поліцейські проводять низку санкціонованих обшуків у приміщеннях міської ради, комунального підприємства, комерційної структури й місцях проживання її керівників.

«Після проведення процесуальних дій та аналізу отриманої інформації прийматимуться процесуальні рішення», — зазначили у поліції.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти