В начало

«Око за око»: зібрано кошти на 15 розвідкомплексів Shark

За три місяці спільної ініціативи мережі ОККО й фонду «Повернись живим» акумульовано 195 млн грн на 15 розвідкомплексів Shark для ЗСУ. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.

Як зазначили у компанії, в межах ініціативи «Око за око», яка стартувала торік 1 листопада, за три місяці акумульовано понад 195 млн грн, які дають змогу придбати вже 15 унікальних розвідувальних комплексів.

Мета проєкту – придбання 25-ти таких комплексів загальною вартістю 325 млн грн.

Як повідомляв раніше enkorr, мережа АЗК ОККО упродовж останніх трьох місяців перераховує по гривні з вартості кожного літра свого брендового пального PULLS/DIESEL у фонд Sharks. Охочим допомогти з придбанням розвідкомплексів можна долучитися і прямим донатом на спеціальний рахунок фонду «Повернись живим».

Мережа також запустила лімітовану серію брендованого мерча, який можна придбати на АЗК, повідомили у прес-службі компанії. Процент від продажу худі й шкарпеток від українського бренду Dodo Socks теж іде на розвідкомплекси Shark.

Довідка enkorr

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти