В начало

Нафта продовжує дешевшати після обвалу напередодні, Brent — $93,83 за барель

Ціни на нафту почали знижуватися під час торгів у п'ятницю після падіння до багатомісячних мінімумів напередодні.

Вартість жовтневих ф'ючерсів на сорт Brent на лондонській біржі ICE Futures на 14:06 кск у п'ятницю становить $93,83 за барель, що на $0,29 (0,31%) нижче за ціну на закриття попередньої сесії, передає «Інтерфакс-Україна».

Ціна ф'ючерсів на WTI на вересень на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) становить на цей час $88,19 за барель, що на $0,35 (0,4%) менше від підсумкового значення попередньої сесії.

Напередодні ціна на Brent упала на 2,8%, WTI – на 2,1%, оновивши мінімальні значення з лютого. З початку тижня котирування впали приблизно на 10%.

Головним побоюванням для трейдерів останніми тижнями стали ризики глобальної рецесії й скорочення попиту на пальне на тлі зростання відсоткових ставок і високої інфляції.

У п'ятницю ключовою подією для ринків стане публікація даних про безробіття у США за липень. Опитані Trading Economics аналітики прогнозують, що рівень безробіття в країні залишився на рівні 3,6%, а кількість робочих місць в американській економіці (без урахування сільськогосподарського сектора) зросла минулого місяця на 250 тис. після зростання на 372 тис. у червні.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти