В начало

На Івано-Франківщині запрацювала ще одна зарядна станція YASNO E-mobility

В Івано-Франківській області обладнали ще одну зарядну станцію мережі YASNO E-mobility. Про це повідомляється на сайті компанії YASNO.

«Відтепер власники електроавтомобілів в Івано-Франківську мають ще один варіант заряджатись швидко й за вигідними тарифами на новій зарядній станції мережі YASNO E-mobility», – йдеться у повідомленні. Нову зарядну станцію розташовано за адресою: с. Черніїв, вул. Надвірнянська, 86.

Як зазначають у компанії, швидкісна зарядна станція Wallbox має потужність 60 кВт. Її обладнали на території заправки АЗС Shell, на виїзді з Чернієва в напрямку Буковеля. Станція здатна забезпечити одночасну зарядку двох електромобілів через порти CCS 2 і CHAdeMO.

Знайти зарядку на мапі, а також розрахуватися за послугу можна в мобільному застосунку YASNO E-mobility. З його допомогою можна також дізнатися, чи зайнята зарядка на цю мить і умови паркування біля неї, переглянути історію зарядних сесій і запустити процес заряджання, навіть не перебуваючи біля станції.

Нагадаємо, мережа YASNO E-mobility налічує 64 станції. Їх розташовано в Києві, Одесі, Львові, Житомирі, Дніпрі, Вінниці, Тернополі й на основних трасах країни: Київ–Одеса, Київ–Львів, Київ–Дніпро.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти