В начало

На Тернопільщині перекинувся бензовоз (фото)

На дорозі «Тернопіль – Івано-Франківськ» увечері 9 травня сталася аварія. Перекинулася цистерна, яка перевозила пальне. Водій тягача потрапив у реанімацію. Пальне вилилося на дорогу через технічні отвори, тому рятувальники залили його спеціальною піною.

Виклик рятувальної служби через ДТП з автоцистерною надійшов о 18:25 9 травня. Аварія сталася між селами Старою Брикулею й Дараховим на дорозі «Тернопіль – Івано-Франківськ». На узбіччя перекинувся сідельний тягач, який перевозив 20 тонн дизпального. На місце події направили черговий рятувальний караул з міста Теребовля.

«Рятувальники з'ясували, що цистерну не було розгерметизовано. За попередньою інформацією, ознаки витоку помічені через технологічні отвори», — повідомили в ДСНС Тернопільщини у четвер, 9 травня.

Унаслідок ДТП травми отримав водій вантажівки. Його бригада «Швидкої допомоги» доправила в реанімацію Теребовлянської міської лікарні. За повідомленням поліції, чоловік устиг розповісти, що, ймовірно, в нього зламалося колесо, бо тягач без причини різно повело вправо, і він опинився в кюветі.

На місці аварії могла виникнути пожежа через розлите дизпальне. Щоб не допустити її, рятувальники залили місця розливу протипожежною піною. Рух транспорту на цій ділянці дороги не перекривали. Однак і поліцейські, й рятувальники очікують на іншу цистерну, яка перекачає пальне.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти