В начало

Благодійність: РГК з початку війни надала допомогу армії на 110 млн грн

Газорозподільні компанії, що працюють під брендом Регіональної газової компанії (РГК), з початку вторгнення російських окупантів в Україну надали допомогу армії на 110 млн грн, повідомляється в прес-релізі компанії.

«Ще з перших днів війни 133 одиниці автотранспорту з парку операторів ГРС (газорозподільних мереж – ред.) передано у користування підрозділам ЗСУ та ТРО. Спецтехніка газорозподільних компаній допомагає ЗСУ в облаштуванні інженерних будівель в усіх регіонах присутності», — зазначили в РГК.

Як поінформували у компанії, найбільше коштів було спрямовано на придбання й ремонт автомобільної техніки для військових. Зокрема придбано 11 спеціальних транспортних засобів: автобуси, вантажівки, позашляховики, екскаватор, а також пальне, шини й акумулятори для них. Ще 44 автомобілі військових за цей час було відремонтовано.

«Заводи з виробництва сучасного газового обладнання RGC Production на замовлення військових налагодили випуск десятків тисяч «їжаків», протишинних шипів та інших металоконструкцій для влаштування блокпостів, буржуйок і захисних ґрат для бронемашин», — йдеться у прес-релізі.

Крім того, для 1 300 співробітників газорозподільних компаній, які зараз служать у ЗСУ, було придбано бронежилети, захисні плити, розвантаження, форму, одяг і взуття. При цьому для бійців з передової оператори ГРС передали медикаменти й медичне обладнання на понад півмільйона гривень. Газовики також закуповують для військових квадрокоптери, планшети, оптичні приціли Delta Javelin і тепловізори.

«Газорозподільні компанії продовжують підтримувати всім необхідним захисників України й передають на фронт засоби зв'язку, генератори, польові кухні, спецодяг, пальне, матеріали й інструменти для будівництва укріплень» – наголосили в РГК.

Регіональна газова компанія об'єднує під своїм брендом 20 газорозподільних компаній, на обслуговуванні яких перебувають понад 250 тис. км газопроводів і понад 8 млн споживачів газу.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти