В начало

Аналітики очікують збільшення запасів нафти в США

Комерційні запаси нафти у сховищах США на звітному тижні, ймовірно, зросли порівняно з показником попереднього тижня. Такий прогноз аналітиків і трейдерів, опитаних Wall Street Journal, передає агентство Reuters.

Як у середньому вважають 11 аналітиків і трейдерів, запаси нафти у сховищах США на тижні 15-21 жовтня збільшились на 600 тис. барелів. Три аналітики припускають скорочення запасів, а вісім — збільшення. Оцінки варіюються від -2,2 млн барелів до +3,4 млн барелів.

Публікація щотижневого звіту Управління енергетичної інформації (EIA) Міненерго США очікується о 14.30 за Грінвічем.

Запаси бензину, як у середньому очікують опитані аналітики, ймовірно, скоротилися на 900 тис. барелів порівняно з попереднім тижнем. Оцінки варіюються від -2,5 млн барелів до +1,1 млн барелів.

Запаси дистилятів, включаючи пічне й дизельне паливо, як у середньому припускають аналітики, на звітному тижні знизилися на 1,1 млн барелів. Оцінки варіюються від -3,1 млн барелів до +1,8 млн барелів.

Завантаженість нафтопереробних потужностей у США на звітному тижні, як, ймовірно, повідомить EIA, залишалася без змін і становила 89,5%. Прогнози варіюються від -1,2 процентного пункту до +1 процентного пункту. Три аналітики не надали прогнозу за цим показником.

Дані Американського інституту нафти (API), що вийшли у вівторок, показали збільшення запасів нафти на звітному тижні на 4,5 млн барелів, падіння запасів бензину — на 2,3 млн барелів і зростання запасів дистилятів — на 635 тис. барелів, згідно з джерелом.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти