В начало

У Києві чоловік напав із ножем на оператора АЗС

На оператора автозаправної станції (АЗС) напав зловмисник із ножем, який вимагав наповнити бензином його бутель з-під води. Про це повідомляє поліція Києва на своїй сторінці у Facebook.

«Поліцейські Дніпровського району столиці затримали підозрюваного у хуліганстві, який напав із ножем на оператора АЗС», – йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Києва.

Як зазначають правоохоронці, зловмисник вимагав у працівників заправки наповнити паливом його бутель з під води, що заборонено правилами АЗС. Відтак, отримавши відмову, він вдарив ножем у руку 53-річного оператора автозаправної станції. За вчинене йому загрожує до 7 років позбавлення волі.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група територіального управління поліції. На місці події правоохоронці виявили 20-річного уродженця Хмельниччини. Відразу після скоєного його на місці затримали працівники охоронної компанії.

«Встановлено, що правопорушник вимагав у працівників заправки наповнити паливом його бутель з під води. Відтак, отримавши відмову, він дістав з кишені ніж і вдарив ним у руку 53-річного оператора автозаправної станції. Лікарі швидкої надали постраждалому допомогу на місці події», – повідомляють поліцейські.

Нападника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нараз слідчі Дніпровського управління поліції за процесуального керівництва окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція цієї статті передбачає позбавленні волі на строк від трьох до семи років.

Як раніше повідомляв enkorr, до 8 років за ґратами засуджено прикарпатця, який вчинив розбійний напад на АЗС, а також в Ужгороді затримали чоловіка з ознаками алкогольного сп’яніння, який хуліганив на АЗС і погрожував працівникам станції.

Видання також повідомляло, що на Житомирщині отримав підозру чоловік, який пограбував АЗС, а в Черкасах суд виніс вирок жителю Чигирина, який пляшками з алкоголем бив на АЗС комп’ютерну техніку й влучив у голову працівниці станції.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти