В начало

УЗ обрала нового постачальника харчування

«Укрзалізниця» обрала ТОВ «Понтем.УА» новим постачальником харчування для пасажирів Інтерсіті+, повідомили в прес-службі перевізника.

Зазначається, що УЗ відправила їй намір про укладання угоди. Договір діятиме наступні п'ять років.

«Щоб обрати найкращу пропозицію від кваліфікованих гравців ринку, до участі в тендері «Укрзалізниця» запросила понад 40 українських і міжнародних компаній. Попередньо з усіма потенційними учасниками торгів було проведено консультації й сформовано консолідовані технічні вимоги. В аукціоні взяло участь 7 компаній, серед яких були найбільші АЗК, ресторанний холдинг, мережі кав'ярень, кейтерингові компанії та ін.», – йдеться у повідомленні.

Переможцем торгів у системі SmartTender стала саме «Понтем.УА». В УЗ кажуть, що для максимального залучення учасників до тендеру початкову ціну було встановлено на рівні 1 898 379 грн (без ПДВ). Завдяки конкуренції під час торгів компанія-переможець запропонувала вдвічі більше від стартової ціни – 3 625 500 грн (без ПДВ).

«Укрзалізниця» зберігатиме право погоджувати асортимент і ціни на продукцію, щоб вони залишалися доступними для пасажирів, а також контролюватиме якість надання послуг через зворотний зв’язок від пасажирів», – запевнили в повідомленні.

Переможець торгів перед підписанням угоди додатково пройде всі безпекові перевірки. «Укрзалізниця» додала, що «це міжнародна компанія, яка вісім років працює на українському ринку, має досвід в організації дитячого харчування, авіакейтерингу тощо».

ТОВ «Понтем.УА» — приватне підприємство, яке надає послуги у сфері громадського харчування. Фірму зареєстровано 2016 року, вона має литовське коріння (засновник — ЗАТ «Балтійос Паслаугу Групе», Литва).

Як відомо, з лютого 2016 року постачальником продуктів харчування у поїздах класів «Інтерсіті» й «Інтерсіті+» української залізниці була група WOG.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти