У початок

Плавучий термінал у Брунсбюттелі перевантажив першу партію СВГ

На СПГ-терміналі Ельбехафен у Брунсбюттелі (Німеччина) завершено перше вивантаження скрапленого вуглеводневого газу (СВГ) через плавучу установку зберігання і регазифікації (FSRU) Höegh Gannet за схемою ship-to-ship. Про це повідомляє Höegh LNG, власник FSRU Höegh Gannet.

Зазначається, що газовоз Hourai Maru пришвартувався до FSRU Hoegh Gannet 18 березня і відійшов від підрозділу 20 березня.

«Операцію було завершено після 6 місяців проєктування, модифікації й планування, вона забезпечує доставку «критично важливої енергії» до регіону Брунсбюттель», — йдеться у повідомленні.

Минулого тижня представник німецької енергетичної компанії RWE повідомив LNG Prime, що компанія Hoegh LNG і оператор газової мережі Gasunie вирішили завершити операцію з вивантаження скрапленого газу перед тим, як почати постачання невеликої кількості природного газу в мережу.

Нагадаємо, FSRU Hoegh Gannet прибула до порту «Ельбехафен» у м. Брунсбюттель у січні 2023 року.

У лютому Національна нафтова компанія Абу-Дабі ADNOC доставила першу партію скрапленого природного газу (СПГ) із СПГ-заводу ADNOC LNG об'ємом 137 тис. м куб. у рамках угоди з німецькою енергетичною компанією RWE.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти