У початок

«Овіс» планує закінчити програму з реконструкції міні-маркетів до кінця року (фото)

Також є російською мовою

Харківська мережа «Овіс» у 2021 році планує завершити програму з реконструкції пристанційних магазинів. У новому форматі вже працюють 15 об'єктів. Про це enkorr повідомив директор мережі Руслан Смирнов.

За його словами, програма стартувала в 2020 р.. До кінця року було оновлено 7 магазинів на АЗС.

«На сьогодні у нас уже 15 оновлених міні-маркетів, а під кінець року плануємо збільшити їх кількість до 30-35», – розповів топ-менеджер.

Реконструкція точок, як повідомив Смирнов, відбувається тільки за рахунок ремонту і перепланування існуючих площ. Крім того, компанія повертає під свій контроль магазини, які раніше було передано в оренду.

Смирнов також розповів, що вчора відбулося відкриття пристанційного магазину на АЗС у Харкові на перехресті вулиць Клочківської і Кузнецької. У лютому оновлені пристанційні магазини відкриються ще на станціях по пр-ту Гагаріна, 201-Б і по вул. Чкалова, 2-В.

«На АЗК по проспекту Гагаріна планується відкриття об'єкта формату TIR Point (орієнтовані на обслуговування далекобійників). Зокрема, його буде оснащено цілодобовим кафе, кімнатою відпочинку, пральнею та автомийкою на два пости», – додав він.

Як повідомляв enkorr, улітку 2020 р. «Овіс» купила корпоративні права на ПП «Ілант» (2 АЗС у Сумській і 6 – у Харківській обл.), а також на Богодухівську нафтобазу.

Довідка enkorr

Мережу АЗС «Овіс» засновано 1995 р.. На сьогодні вона нараховує 55 АЗС і володіє нафтобазою на 11 тис. куб. м. Компанія є одним із давніх партнерів «Орлен Летува», закуповуючи литовське пальне за прямим контрактом та реалізуючи його під фірмовим брендом Ventus.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти