У початок

Кабмін знову відтермінував техрегламент на СВГ

Кабінет міністрів на своєму засіданні у п’ятницю, 21 жовтня, ухвалив рішення про перенесення терміну набрання чинності норм технічного регламенту на СВГ до припинення або скасування воєнного стану в Україні.

Про це у своєму telegram-каналі повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

«Внесено зміни до постанови КМУ від 29.07.2020 р. № 667 «Про затвердження Технічного регламенту щодо вимог до газу скрапленого для автомобільного транспорту, комунально-побутового споживання та промислових цілей». Перенесено термін вступу в дію вимог технічного регламенту до припинення або скасування воєнного стану в Україні», — повідомив Мельничук.

Нагадаємо, рік тому Кабінет міністрів уже переносив термін набрання чинності нормами вказано технічного регламенту з 5 листопада 2021 року на 5 листопада 2022 року.

До цього у квітні 2021 року уряд переносив строк набрання чинності технічного регламенту на скраплений газ з 5 травня на 5 листопада 2021 року.

Нагадаємо, Кабмін затвердив технічний регламент щодо вимог до газу скрапленого для автомобільного транспорту, комунально-побутового споживання та промислових цілей ще у липні 2020 року.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти