В начало

Saudi Aramco підвищила ціни на нафту для США й знизила для Європи — Bloomberg

Нафтогазова держкомпанія Саудівської Аравії Saudi Aramco підвищила листопадові відпускні ціни на нафту для США, для Азії зберегла, а для Європи зменшила, повідомляє агентство Bloomberg.

«Ціни на всі сорти для північно-західної частини Європи й Середземноморського регіону було знижено. Ціни на всі сорти для США підвищено на 20 центів», — пише агентство.

Вартість усіх сортів нафти Aramco для північно-західної частини Європи й Середземномор'я було знижено: для Extra Light та Light ціни було знижено на 1,8 долара, Medium і Heavy — на 1,5 долара. Таким чином, Arab Light із постачанням у листопаді продається для цих регіонів із премією 0,9 долара до ICE Brent.

А для США ціни на всі марки було підвищено на 0,2 долара, повідомляє агентство. Відповідно, листопадова Arab Light продається для американських покупців із премією 6,35 долара по відношенню до ASCI.

Ціна на основний сорт Arab Light із постачанням на листопад для Азії залишилася без змін, із премією 5,85 долара за барель щодо регіональної марки Oman/Dubai, хоча очікувалося збільшення вартості на 0,4 долара, пише агентство.

Saudi Aramco — національна нафтогазова компанія Саудівської Аравії, заснована 1933 року. Компанія представлена ​​на трьох основних світових енергетичних ринках: Азії, Європи й Північної Америки.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти