В начало

Природний газ припиняє надходити на експортний завод СПГ у Фріпорті в Техасі

Згідно з даними Refinitiv Eikon, експортний завод Freeport LNG з виробництва скрапленого природного газу (СПГ) у Техасі у вівторок не отримував природного газу з трубопроводів після надходження невеликих обсягів за останні 12 днів.

За даними Reuters, з 26 січня, коли федеральні регулюючі органи схвалили план компанії розпочати охолодження деяких труб, завод завантажував у середньому 34 млн куб. футів газу з трубопроводів на день.

Це лише частка того, що він може отримати, коли працює на повну потужність. Фріпорт може перетворювати близько 2,1 млрд куб. футів газу в СПГ щодня, що становить близько 2% від загального добового видобутку газу в США.

«Ми продовжуємо працювати над безпечним перезапуском нашого заводу зі скраплення», — повідомила в електронному листі представник Freeport LNG Хізер Браун. У компанії не коментують надходження газу на завод.

Багато аналітиків кажуть, що вони не очікують, що станція повернеться до роботи на повну потужність до середини березня або пізніше. Кілька клієнтів Freeport – японська JERA і Osaka Gas – заявили, що не очікують отримання СПГ із заводу до кінця березня.

Минулого тижня Фріпорт повідомив регулюючим органам Техасу, що почне надсилати газ в одну з трьох установок скраплення, які перетворюють газ на СПГ.

Однак завод чекає дозволу від федеральних регуляторів, щоб почати завантажувати СПГ на кораблі, аби звільнити місце в резервуарах для зберігання.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти