В начало

«Око за око»: на безпілотники Shark уже зібрано понад 60 млн грн

На розвідувальні безпілотні комплекси Shark уже зібрано 64,5 млн грн. Цих грошей вистачить, аби придбати чотири таких безпілотники. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі АЗК ОККО, яка є одним з ініціаторів збору коштів.

Як писав раніше enkorr, спільна ініціатива мережі АЗК ОККО і БФ «Повернись живим» зі збирання коштів на розвідувальні безпілотники Shark стартувала 1 листопада. За тиждень зібрали гроші на перший комплекс, а на початок зими вже набігло на чотири Sharks.

З інформацією про це також можна ознайомитись на вкладці ініціативи на сайті мережі АЗК ОККО.

Як повідомило enkorr джерело, знайоме з цим питанням, ближче до нового року може бути придбано першу партію безпілотників, про що ми напишемо окремо. Наразі вирішуються організаційні моменти.  

Нагадаємо, на розвідкомплекси мережа ОККО перераховує по гривні з кожного проданого літра пального PULLS 95 і PULLS DIESEL. Додатково кошти на їх придбання можна скинути на спеціальний рахунок, оприлюднений на вкладці ініціативи.

Як повідомлялося, загалом у рамках цієї ініціативи заплановано придбати 25 таких комплексів для ЗСУ, на що потребується 325 млн грн. Проте організатори акції зазначають, що придбанням 25-ти таких безпілотників ініціатива не обмежиться, й спільна ініціатива мережі АЗК ОККО й фонду «Повернись живим» передбачає придбання 75 таких безпілотників.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти