В начало

Ліміти на пальне: із гаманцем Pride на WOG можна придбати до 50 л на добу

На АЗС мережі WOG діють обмеження відпуску пального 10 л на добу для приватних клієнтів при готівковому розрахунку чи оплаті банківськими картками, і  лише за наявності картки лояльності Pride. Проте відсьогодні з гаманцем Pride можна придбати до 50 л на добу. Про це enkorr повідомили у прес-службі компанії.

«Система Pride контролюватиме ліміт автоматично. При цьому скасовується обмеження на відпуск у каністри. Це вимушений крок, який дасть змогу забезпечити право першочергової пріоритетної заправки авто наших захисників, медиків та інших служб критичної інфраструктури», – зазначають у компанії і додають, що, окрім готівкової форми розрахунку, є змога придбати пальне в онлайн-магазині на літровий гаманець картки Pride. 

«Гаманець Pride – це запасний бак пального на картці Pride, який можна використати будь-якої миті за фізичної наявності пального, навіть коли на стелі на конкретному АЗК відсутня інформація щодо наявності й ціни», – пояснюють у прес-службі.  

Отже, відтепер із гаманцем Pride можна придбати до 50 л пального на добу, зберігати на гаманці до 100 л пального, а також отоварити з гаманця до 100 л пального на добу.

 «Оскільки деякі види пального наразі можна придбати лише на гаманець Pride, потрібно завантажити застосунок», – зазначають у компанії, додаючи, що ліміти заправки кожним видом пального можна перевірити як у застосунку Pride, так і на карті АЗК на сайті компанії.

При цьому актуальні ціни на пальне можна перевірити в застосунку Pride на карті. Для цього треба обрати потрібний АЗК й клікнути на кнопку «Ціна на пальне» – у відповідь з’явиться інформація з цінами на кожен вид пального.

Станом на сьогодні на АЗК WOG актуальні такі ціни на пальне: літр звичайного дизпального коштує 42,63 грн, ДП «Мустанг+» – 44,76 грн/л, «А-92»/«А-95» – 37,69 грн/л, «95 Мустанг» – 39,57 грн/л. Автогаз відпускають без обмежень за 31,98 грн/л.

Як повідомляв enkorr, раніше на АЗС мереж, з якими вдалося поспілкуватися, зокрема й WOG, діяло обмеження на заправку автомобіля пальним обсягом 20 л. Автогаз у більшості мереж наразі відпускають без обмежень.

Пізніше стало відомо, що на АЗК мережі WOG з другої половини дня 29 квітня запроваджується обмеження в 10 л на добу для приватних клієнтів при готівковому розрахунку чи оплаті банківськими картками, і лише за наявності картки лояльності Pride.

 

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти