В начало

Ліміти на пальне: на UPG в легковики заправляють по 40 л, у великогабаритний – по 100 л

Мережа АЗС UPG оновила умови відпуску пального, і тепер у бак легкового автомобіля можна залити максимум 40 л бензину чи дизельного пального, у бак великогабаритного транспорту – до 100 л. Відпуск газу здійснюється без обмежень. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на офіційній сторінці мережі АЗС у Facebook.

«За готівку, банківську картку, паливну картку (грошовий гаманець для юридичних осіб і ФОП) можна придбати бензин upg95 і upg100 – 40 л, а також upgДП – 40 л у легковий транспорт і 100 л – у великогабаритний», – йдеться у повідомленні.

У компанії зазначають, що за допомогою онлайн-скриньки, паливної картки (літровий гаманець для юридичних осіб і ФОП), а також за талони можна придбати 40 л бензину «А-95» чи euroДП – для легкового транспорту і 100 л – для великогабаритного.

При цьому в UPG нагадують, що заправка газом здійснюється без жодних обмежень, а відпуск пального в паливні каністри тимчасово призупинено.

Заправитися будь-який автомобіль може лише один раз на добу, уточняють у прес-службі, зазначивши, що перед поїздкою на АЗК краще уточнити наявність пального у мобільному додатку UPG, в розділі «Пошук пального».

Як повідомляв enkorr, досі на АЗС мереж, з якими вдалося поспілкуватися, діяло обмеження на заправку автомобіля пальним обсягом 20 л. Автогаз у більшості мереж наразі відпускали й відпускають без обмежень.

 

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти