В начало

Директор однієї з АЗС на Закарпатті поцупив 200 тис. грн виручки

Закарпатські поліцейські затримали директора однієї з АЗС за підозрою у привласненні понад 200 тисяч гривень, що належать підприємству. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сторінці поліції Закарпатської області у Facebook.

«Вчора, 22 червня, в поліцію надійшло повідомлення про злочин від працівника однієї з АЗС, розташованої неподалік Виноградова. Заявник розповів, що з сейфу, за невідомих обставин, зникла інкасаторська сумка, в якій була готівка на суму понад 200 тисяч гривень», – сказано у повідомленні.

На виклик, зазначають у ГУ НП в Закарпатській області, прибула слідчо-оперативна група поліції, працівники якої оглянули місце події й провели решту необхідних слідчих дій. За результатами здійснення низки заходів у правоохоронців уже була одна з версій, за якою до зникнення грошей міг бути причетним директор вказаної АЗС.

«Відомо, що того дня, близько 11:30, 22-річний керівник заходив до приміщення, де зберігалися гроші, і саме після того, як він поїхав, було виявлено відсутність виручки, – зазначають у прес-службі поліції Закарпаття. – За допомогою системи відеоспостереження «Безпечне Закарпаття» оперативники проклали маршрут руху фігуранта. З’ясувалося, що чоловік встиг покинути межі області, й затримати його поліцейським вдалося вже у місті Івано-Франківську».

Як зазначають правоохоронці, зниклі кошти вони знайшли в автомобілі директора цієї АЗС.

Дії фігуранта слідчі кваліфікували за ч. 4 ст. 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, якщо вони вчинені в умовах воєнного або надзвичайного стану). Підозрюваного у злочині поміщено в ізолятор тимчасового тримання.

Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Досудове розслідування у справі триває.

 

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти