В начало

Щотижневий експорт СПГ з США зменшився

За даними Управління енергетичної інформації США, експорт скрапленого природного газу (СПГ) США впав за тиждень, що закінчився 1 травня, порівняно з попереднім тижнем.

У своєму щотижневому звіті агентство повідомило, що з 25 квітня по 1 травня заводи в США відправили 21 СПГ-воз, що на одну партію менше, ніж тижнем раніше.

Посилаючись на дані про судноплавство, надані Bloomberg Finance, EIA заявила, що загальна місткість цих суден СПГ становить 80 млрд куб. футів.

Згідно з даними S&P Global Commodity Insights, середні обсяги постачань природного газу на експортні термінали СПГ США зросли на 6,3% (0,7 млрд куб. футів/добу) за тиждень і становили в середньому 12,2 млрд куб. футів/добу.

Постачання природного газу на термінали у Південному Техасі зросли на 22% (0,4 млрд куб. футів/добу) – до 2,4 млрд куб. футів/добу, тоді як постачання на термінали у Південній Луїзіані зросли на 3,5% (0,3 млрд куб. футів/добу) – до 8,5 млрд куб. футів/добу.

Агентство повідомило, що постачання природного газу на термінали за межами узбережжя Мексиканської затоки США практично не змінилися цього звітного тижня й перебувають на рівні 1,3 млрд куб.

Завод Cheniere Sabine Pass відправив шість вантажів, а завод компанії в Корпус-Крісті надіслав три вантажі протягом минулого тижня.

Термінал Cameron LNG Sempra Infrastructure відвантажив чотири вантажі, тоді як об’єкт Calcasieu Pass і термінал Cove Point компанії Venture Global LNG відвантажили по три вантажі протягом цього періоду.

Крім того, острів Ельбас і завод СПГ у Фріпорті відправили по одному вантажу СПГ протягом тижня.

Freeport LNG, що на південь від Х’юстона (штат Техас), заявив у березні, що працюватиме лише з третім потягом до «десь у травні», коли він очікує відновлення роботи першого й другого потягів.

Згідно з повідомленнями, третій потяг СПГ виходив з ладу 9 квітня, а також 23 квітня.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти