В начало

Під час атаки на нафтобази під смоленськом знищено 26 тис. куб. м пального – ЗМІ

Удар по нафтобазах у ярцевому й роздоровому смоленської області призвів до знищення 26 тис. куб. м пального. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на поінформоване джерело.

Як зазначається, сьогодні вночі дрони СБУ розгромили дві бази «роснєфті», призначені для зберігання й перекачування пально-мастильних матеріалів, супутник зафіксував масштаби пожежі. На цих базах зберігалось 26 тис. кубометрів російського пального.

«На цих базах зберігалось 26 тис. кубометрів російської «горючки». Після потужних вибухів на об’єктах почалася масштабна пожежа та евакуація персоналу», – розповіло джерело, додавши, що це дрони СБУ уразили дві нафтобази у смоленській області.

З його слів, «СБУ продовжує ефективно нищити військову інфраструктуру й логістику, які забезпечують паливом російську армію в Україні. Ці об’єкти є і залишатимуться нашими абсолютно законними цілями».

Так, на нафтобазі, розташованій поблизу населеного пункту роздорове, що за 20 км від смоленська, спалахнула потужна пожежа.

Як повідомляє telegram-канал «Кримський вітер», пожежа внаслідок атаки була настільки потужною, що її зафіксував супутник.

Як писав раніше enkorr, у ніч на 24 квітня ц.р. ударні БпЛА атакували нафтові об'єкти на території росії. У результаті атак горить нафтобаза у смоленській області й нафтопереробний завод у воронежі.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти