В начало

ОККО за січень-березень зібрала 36 тонн речей для малозабезпечених

На АЗК мережі ОККО у І кварталі зібрали понад 36 тонн речей для вимушених переселенців і малозабезпечених. Про це enkorr повідомили у прес-службі компанії.

«У І кварталі клієнти й співробітники мережі залишили 36,32 тонни допомоги – одяг, взуття, постільну білизну – у спеціальних контейнерах, які розташовано на АЗК у 6 містах: Києві, Львові, Одесі, Дніпрі, Харкові й Запоріжжі», – йдеться у прес-релізі.

Як зазначає прес-служба ОККО, речі було передано для потреб вимушених переселенців з Лисичанська й Миколаєва у макарівське модульне містечко у Київській області, центрам допомоги і милосердя у Дніпрі, Харкові, Запоріжжі, Києві, Одесі й областях, які доставляють їх тим, хто потребує, на деокуповані території, безпритульним, ВПО у Львові й Львівській області.

Нагадаємо, запаковані чисті й незіпсовані речі можна залишити у спеціальних контейнерах на 26 АЗК мережі. Актуальний їх перелік можна знайти на сайті ОККО або звернувшись на гарячу лінію. 

Як повідомляв раніше enkorr, компанія реалізовує проєкт зі збору речей уже понад 11 років разом із партнерами – благодійними й громадськими організаціями. Наразі ОККО працює з «Емаус-Оселя», «Україна без меж», «Добрий самарянин» та «Зелений промінь», які збирають, сортують і розподіляють речі серед тих, хто потребує допомоги.

Також мережа ОККО продовжує укомплектовувати свої автозаправні комплекси сонячними електростанціями, які розміщуються на даху операторної й на даху над паливороздавальними колонками і дають змогу частково забезпечити електроенергією потреби АЗК, заощаджуючи на її закупівлі на енергоринку, про що видання нещодавно писало.

Довідка enkorr

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти