В начало

BVS відкрив новий АЗК у Київській області (фото) (оновлено)

Мережа АЗК BVS відкрила новий автозаправний комплекс на Київщині. Його розташовано на Бориспільській трасі біля міжнародного аеропорту.

Про це компанія повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

На новому комплексі встановлено 12 паливороздавальних колонок Gilbarco Veeder-Root для бензину, дизпального, LPG й AdBlue, а також чотири електрозарядки по 50 кВт.

«Наш найбільший АЗК вражає унікальним дизайном з аеропортовою тематикою і чималим макетом літака АН 148 в пропорції, – повідомляє прес-служба BVS. – Прямо на території АЗК розміщено кафе формату Open Kitchen, де ви можете спостерігати за приготуванням страв».

Велику залу магазину обладнано стелажами Modern Expo, вона «вміщує збільшений асортимент товарів, навігацію за якими, а також меню кафе, виведено на 16 мультимедійних моніторах Samsung», зазначають у компанії, додаючи, що «в магазині наявний асортимент товарів і великий вибір вин з Франції, Італії, Молдови та ін.».

У зоні кафе облаштовано 15 столиків, площа зали – 450 м2, там є зручні дивани, літня тераса, тож вона, переконані в мережі АЗК, стане зручним місцем для спілкування й роботи.

Як зазначають у прес-службі компанії, на цьому АЗК клієнтам запропоновано нове меню, до якого входять страви української кухні, передусім справжні полтавські галушки за фірмовими рецептами, а також десерти власного виробництва, м'яке морозиво й свіжовичавлені фреші.

Окрім цього, кавовий куток оснащено італійськими кавомашинами, які готують каву преміумкласу з Італії, а для найменших відвідувачів облаштовано дитячу кімнату з лабіринтом та іграшками.

Як уже повідомляв enkorr, раніше мережа АЗС BVS запустила опцію «Миттєва заправка BVS PAY». 

Довідка enkorr

«Надєжда» — полтавська група компаній, що управляє мережею BVS більш ніж з 80 АЗС (зокрема монопаливних АГЗП) у десяти областях. Група компаній – одна з найбільших гуртових трейдерів скрапленим газом.

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти